8 Disember 2007

Hacking by indonesian hacker

hari ni sampai jer di tempat kerja terus buka internet. sambil tu buat network cable yang customer pesan kelmarin.

setiap haripun mesti first jumpa uncle google dulu, search apa2 jelah yang patut, tapi hari ni terjumpa plak benda ni.



wahh.. apa sudah jadi ni kenapa harus godam! :( apalah salahnya web http://www.smtputeritemerloh.edu.my/ kena hacking. web tu cuma web informasi sekolah sahaja tiada apa2 yang menyalahi.

isk2 memang aku tak faham. masalah kecilpun dijadikan masalah besar.

2 Komentar:

Tanpa Nama berkata...

laman web ni dibangunkan oleh seorang yang baru sahaja belajar mengendalikan satu aplikasi web.Kesalahan webmaster cuma disebabkan baru belajar menghadapi kesilapan.tapi jangan risau,InsyaAllah ini kali yang pertama dan terakhir melalui kesilapan ni.. -Manusia belajar daripada kesilapan. :)

Anak Tawau berkata...

Aku pun penah kena... tapi itu dululah, insyaAllah selepas ini tidak lagik. Kepada webmaster sekolah tu, harap mengambil ikhtibar dari kejadian itu. Sedih, memang sakit hati, tapi Manusia belajar daripada kesilapan.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons