25 Julai 2008

Stickers

Percuma Sticker Tshirt untuk "Tawau Bloggers Unity", diperbuat daripada T-shirt Transfer, cadang mahu buat banyak tapi disebabkan oleh t-shirt transfer yang tersangatlah mahalnya, jadi hanya 4 Biji sahaja yang termampu. iaitu 2 Besar & 2 Kecil. so kepada sesiapa yang mahu boleh reply mesej ni, siapa cepat dia dapat.

sample logo diatas setelah di sterika di baju. Yang ni aku buat suka2 sahaja saiz terlalu besar.

9 Komentar:

titian blog serumpun berkata...

weiiiiiii"""aku lambat atau cepat...mesti aku dapatt jga "hahhaha.bagi aku yg besar ya incik romzi,,,wuah..dah men incik incik bah dia...

Maya berkata...

Pet satu yg besar yaaaaa. Bila boleh ambil? Berapa kosnya?

titian blog serumpun berkata...

ish,,,c.maya..dia sudah cakap free maa...ndak pun gratsi kan incik romzi,,heheh

aNgRiAni berkata...

romziiiiiii
jgn lupakan sis juga tau :)
yg besar ya

idiot_kidz berkata...

waaa..aku ba juak...mo yg kecik sak :D bleh ka mr romzi?

junaidi92 berkata...

aku nak bha jugak....
yang kecil pun jadilah....
janji ada...

Tawau Blog berkata...

Jangan..beza,,beza..yang besar,,tuk Romzi jak,,,yang lain,,RATAAAA

admin berkata...

okeylah buz2ku sekalian nanti aku buat untuk semua ahli tawau blogger
boleh ambil ESOK petang di Tempat sis MAYA Semua Saiz Sama Besar!

Adry berkata...

Salam ziarah... wahhhh cam best ni... kalau aku mau ble ka??? Aku bayar la... ble?? Brapa??

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons