3 Julai 2008

aku Meluat By PAUSMANI TIMBANG

uhu... uhu.. hari ni aku dapat satu email yang kurang senang dengan blogger tawau, blur jugaklah napa plak budak seekor ni tiba2 send email di inbox aku :) eheheh.. mybe dia kurang senang kot dengan blogger tawau atau atlispun dia cemburu wakakakaka..

rmmm... terlebih dahulu, saya sebenarnya bukan nak mengata- lah kan, saya pun asal tawau juga... tapi saya sudah melakukan tinjauan terhadap beberapa blog - blog anda semua... saya jadi rasa meluat...
sebarkan dengan semua ahli blog anda semua, jangan jadi hantu internet, sembang perkara yang remeh dan tidak berguna, buat sesuatu yang berguna.... jangan jadikan diri anda meluat pada orang lain....
saya meluat dengan...
cara anda semua, penggunaan bahasa, memalukan... di MALAYSIA ni, tidak ada istilah bahasa tawau atau bahasa apa pun, kita berdiri dibawah satu naungan bahasa MELAYU, dan hidup dalam rumpun melayu... fahammmm...
saya meluat dengan anda semua....


harap budak seekor ni insaf isk isk..

7 Komentar:

Tanpa Nama berkata...

Hahahaha.."BACCAT 'kaa dia kesianya...

aNgRiAni berkata...

huahuahuahuahua
baccat ya baccat
berani lempar batu tapi sembunyi tangan...

mudah2an dia insap juga yaaa romzie
hehehehehehe

friendly81 berkata...

dia ni sakit ati ngan kita kot coz tak d ajak ber'gath'.... kah kah kah....

Tanpa Nama berkata...

aku tau....budak tu dakda kerja la tu....daktau apa mau buat....bg la email yg mau bg sakit ati org........

wis berkata...

Copy ni buat post....http://wunabarakati.blogspot.com/2008/07/tolong-kami-bantulah.html..lama jga ndak update blog ne..

aNgRiAni berkata...

romzi, sis sdh added link ko di blog sis... :)

have a nice day

idiot_kidz berkata...

biarla dia ngan Labu-Labunya..huhuhu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons