23 Ogos 2008

Tawaubloggers

Setelah sebulan ditubuhkan, komuniti Tawau Bloggers melangkah setapak lagi dengan memperbaharui imejnya di dunia maya internet dengan mendapatkan domain TawauBloggers.Com dan hosting. Tujuan utama pembaharuan ini adalah untuk mewujudkan satu laman web yang lebih ofisyen dan profesional dalam mengendalikan keahlian dan kegiatan komuniti Tawau Bloggers.

yang ini pula adalah baju rasmi tawau bloggers sesiapa yang ingin order boleh pergi ke N.A Design (Ba Zhong Business Centre) atau berhubung terus dengan incik alwis atau sis maya


11 Komentar:

Adry berkata...

uiks... pandainya kau edit image tu.. Romzi... kau ubah image entri di website Tawau Blogger tu.. kau ubah guna imej yang ko suda edit ni k... :)

Wis berkata...

Romziiiiiiiiiii..ko smalam pi manaaaa....lenguh aku diatas tunggu ko naik,,uwaaaaa

romziiiiiiiii berkata...

lama aku tunggu ko wis dekat penjual CD, tapi dakda aku nampak ko jadi aku balik. aku ingat ko balik dulu

Wis berkata...

aku balik jam berapa tu..jam 9 lebih ndak salah,,,

Enny Taiko berkata...

waaaaaa...sgt cantekkkkk

salam kenal..


saya sedara sis riani :)

friendly81 berkata...

psttt romzi..... baju tu aku nak... hehe...

romziii berkata...

friendly: pergila sana NA design order. kami tinggal tunggu siap jak nii

friendly81 berkata...

lorrrrr..... buat sorang2 kamu ya, tak ajak pun..... adehhhhh.....

romziii berkata...

muehehehe pergilah di NA design dalam RM 75 lupa mo call ko hari tu

Tanpa Nama berkata...

Until recently I thought earning online, or creating a home based small business as an impossible task. Lately after interacting some of the industry experts, I developed a methodology to earn continuous stream of income. The mantra is to earn money thorugh multiple streams, this will cut down on the risks involved. Do check my site, where I have listed out all free and easy money making oppotunities, check[url=http://www.earn-online-money.com]Earn Easy Online Money[/url]. Do feel free to comment about the methods, your feedback is important for me. Regards

Obat Tradisional Gondok berkata...

akan saaya coba nih...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons